Atıf İçin Kopyala
ÖZKAYA F., AYYILDIZ S.
Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Düriye Bozok, Cevdet Avcıkurt, Murat Doğdubay, Mehmet Sarıoğlan, Göksal Kemal Girgin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.487-504, 2017
-
Yayın Türü:
Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
-
Basım Tarihi:
2017
-
Yayınevi:
Detay Yayıncılık
-
Basıldığı Şehir:
Ankara
-
Sayfa Sayıları:
ss.487-504
-
Editörler:
Düriye Bozok, Cevdet Avcıkurt, Murat Doğdubay, Mehmet Sarıoğlan, Göksal Kemal Girgin, Editör
-
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Adresli:
Hayır