Türkiye’deki Yöresel Gastronomi Rotaları Üzerine Bir Literatür Taraması


GAZELCİ S. C., AKSOY M.

Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, Sökmen Alptekin, Aydın Çağdaş, Editör, DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.770-786, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.770-786
  • Editörler: Sökmen Alptekin, Aydın Çağdaş, Editör
  • Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Adresli: Evet