Gastronomi Öğrencilerinin Paketli Gıda Tüketimine Yaklaşımları


ÖZKAYA F., ZIVALI E.

Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar, Prof. Dr. Şule Aydın, Doç. Dr. Ömer Çoban, Arş. Gör. Dr. Yusuf Karakuş, Arş. Gör. Dr. Nurgül Çalışkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.257-267, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: Detay Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.257-267
  • Editörler: Prof. Dr. Şule Aydın, Doç. Dr. Ömer Çoban, Arş. Gör. Dr. Yusuf Karakuş, Arş. Gör. Dr. Nurgül Çalışkan, Editör
  • Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Adresli: Evet