Eğlencenin Tadı: Türk ve Macar Kültürlerinde Bayram ve Festival Yemekleri


TÜRKYILMAZ D.

Tatların Benzer Dünyası : Türk-Macar Ortak Yemek Kültürü, Oğuz, M. Öcal Hoppal, Mihaly Ölçer Özünel, Evrim, Editör, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Yayınları, Ankara, ss.31-38, 2016

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2016
  • Yayınevi: UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Yayınları
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.31-38
  • Editörler: Oğuz, M. Öcal Hoppal, Mihaly Ölçer Özünel, Evrim, Editör
  • Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Adresli: Evet