Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2021 - Devam Ediyor Dr.Öğr.Üyesi

    Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2021 - Devam Ediyor Dr.Öğr.Üyesi

    Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2014 - Devam Ediyor Dr.Öğr.Üyesi

    Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2002 - Devam Ediyor Dr.Öğr.Üyesi

    Gazi Üniversitesi, Mesleki Eğitim Fakültesi

Yönetimsel Görevler

  • 2019 - Devam Ediyor Farabi Programı Kurum Koordinatörü

    Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2008 - 2013 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

    Gazi Üniversitesi

Verdiği Dersler

  • Lisans GAS421 DENEYSEL PİŞİRME YÖNTEMLERİ

  • Lisans GAS 471 ULUSLARARASI MUTFAKLAR

  • Doktora LE1160102 FONKSİYONEL GIDALAR

  • Lisans GAS 212 MUTFAK UYGULAMALARI I

  • Yüksek Lisans LE1101206 TÜRK MUTFAĞINDA GELENEKSEL LEZZETLER

  • Doktora LE1160206 LEZZET VE TAT OLUŞUMUNDA BAHARATLAR

  • Lisans GAS 352 MUTFAK UYGULAMALARI III

  • Lisans GAS 490 MEZUNİYET PROJESİ

  • Lisans GMS 359 DENEYSEL PİŞİRME YÖNTEMLERİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

  • Yüksek Lisans ERGENLERDE BESLENME EĞİTİMİ

  • Lisans AEB 402 MEZUNİYET TEZİ

  • Lisans AEB 202 BESİN HAZIRLAMA

  • Lisans AEB307 ADÖLESAN VE SPORCU BESLENMESİ

  • Lisans AEB 301 BESİN SAKLAMA

  • Lisans AEB 405 YEMEK PLANLAMA SERVİSİ

  • Lisans AOÖ 201 ANNE-ÇOÇUK BESLENMESİ

  • Lisans AEB 304KURUMLARDA BESLENME

  • Lisans AEB 404 DENEYSEL PİŞİRME

  • Lisans AEB 406 ALAN ÇALIŞMASI

  • Lisans ÇGE 101 BESLENME İLKELERİ

  • Lisans AEB 403 BESLENME ĞİTİMİ

  • Lisans BESLENMEYE GİRİŞ

  • Lisans AEB 403 ANA ÇOCUK BESLENMESİ

  • Lisans BES 109 BESLENMEYE GİRİŞ

  • Lisans Gıda Kontrolü ve Analizleri

Yönetilen Tezler