Akademik Unvanlar
-
2021 - Devam Ediyor Dr.Öğr.Üyesi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2021 - Devam Ediyor Dr.Öğr.Üyesi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2014 - Devam Ediyor Dr.Öğr.Üyesi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2002 - Devam Ediyor Dr.Öğr.Üyesi
Gazi Üniversitesi, Mesleki Eğitim Fakültesi
Yönetimsel Görevler
-
2019 - Devam Ediyor Farabi Programı Kurum Koordinatörü
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2008 - 2013 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Gazi Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Lisans GAS421 DENEYSEL PİŞİRME YÖNTEMLERİ
-
Lisans GAS 471 ULUSLARARASI MUTFAKLAR
-
Doktora LE1160102 FONKSİYONEL GIDALAR
-
Lisans GAS 212 MUTFAK UYGULAMALARI I
-
Yüksek Lisans LE1101206 TÜRK MUTFAĞINDA GELENEKSEL LEZZETLER
-
Doktora LE1160206 LEZZET VE TAT OLUŞUMUNDA BAHARATLAR
-
Lisans GAS 352 MUTFAK UYGULAMALARI III
-
Lisans GAS 490 MEZUNİYET PROJESİ
-
Lisans GMS 359 DENEYSEL PİŞİRME YÖNTEMLERİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
-
Yüksek Lisans ERGENLERDE BESLENME EĞİTİMİ
-
Lisans AEB 402 MEZUNİYET TEZİ
-
Lisans AEB 202 BESİN HAZIRLAMA
-
Lisans AEB307 ADÖLESAN VE SPORCU BESLENMESİ
-
Lisans AEB 301 BESİN SAKLAMA
-
Lisans AEB 405 YEMEK PLANLAMA SERVİSİ
-
Lisans AOÖ 201 ANNE-ÇOÇUK BESLENMESİ
-
Lisans AEB 304KURUMLARDA BESLENME
-
Lisans AEB 404 DENEYSEL PİŞİRME
-
Lisans AEB 406 ALAN ÇALIŞMASI
-
Lisans ÇGE 101 BESLENME İLKELERİ
-
Lisans AEB 403 BESLENME ĞİTİMİ
-
Lisans BESLENMEYE GİRİŞ
-
Lisans AEB 403 ANA ÇOCUK BESLENMESİ
-
Lisans BES 109 BESLENMEYE GİRİŞ
-
Lisans Gıda Kontrolü ve Analizleri
Yönetilen Tezler
-
Yemek kamyonları (food-truck) akımının bilinirlik ve tercih edilme durumu üzerine bir çalışma
SARPER F. (Danışman)
D.DÜZLÜOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Gastronomik açıdan Adana ili yöresel yemeklerinin restoranlarda uygulanabilirliği üzerine bir çalışma
SARPER F. (Danışman)
E.KANOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Üniversite öğrencilerinin ekmek tüketim durumları ve israflarının belirlenmesi üzerine bir çalışma
SARPER F. (Danışman)
M.KAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Gastronomi ve mutfak sanatları öğrencilerinin mesleğe yaklaşımları ve memnuniyet durumları üzerine bir çalışma
SARPER F. (Danışman)
Ü.CAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Farklı sosyoekonomik düzeye sahip kadınların beslenme alışkanlıkları ve evde yaptıkları kışlık yiyeceklerin gastronomik açıdan değerlendirilmesi: Ankara ili örneği
SARPER F. (Danışman)
D.BAYLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Ortaokul öğrencilerinin beslenme alışkanlıkları, beden kütle indeksleri ve fiziksel aktivitelerinin değerlendirilmesi
SARPER F. (Danışman)
M.ÇELİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Adölesanlarda sebze tüketimi
SARPER F. (Danışman)
Z.KORKMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Kapadokya bölgesi otel mutfaklarında çalışanların mutfak hijyen durumları üzerine görüşleri
SARPER F. (Danışman)
M.KURT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi birinci ve son sınıfa devam eden öğrencilerin beslenme bilgi ve alışkanlıkları üzerine bir araştırma
SARPER F. (Danışman)
G.ÇETİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
İstanbul ili Pendik ilçesi Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin beslenme alışkanlıkları ve besin tüketim durumları
SARPER F. (Danışman)
B.ER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Ankara ili Mamak ilçesinde yaşayan ailelerin beslenme alışkanlıklarının ve yağ tüketim düzeylerinin saptanması üzerinde bir araştırma
SARPER F. (Danışman)
G.KILIÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Kadınların yağ tüketim şekillerinin ve sıklıklarının tespiti üzerine bir araştırma
SARPER F. (Danışman)
T.SÜREN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Liseye devam eden kız öğrencilerinin beslenme alışkanlıkları ve bulundukları kilolarından memnuniyet durumlarının incelenmesi
SARPER F. (Danışman)
N.ÖZDEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Farklı sosyo-ekonomik düzeydeki ailelerin beslenme bilgi düzeyleri ile sebze-meyve tüketim alışkanlıkları üzerinde bir araştırma
SARPER F. (Danışman)
F.ONUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007 -
Üniversite öğrencilerinin besin tamamlayıcılarını kullanma durumlarının besin tüketimlerine etkileri üzerine bir araştırma
SARPER F. (Danışman)
K.AVCI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007 -
Düzce ili İsmet Paşa İlköğretim Okulu 6,7,8. sınıflara devam eden öğrencilerin beslenme bilgi düzeyleri, alışkanlıkları ve obezite durumları üzerine bir araştırma
SARPER F. (Danışman)
Y.SERTER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Üniversite öğrencilerinde şişmanlık (obezite) durumu ve diyet ürünleri kullanmaları üzerinde bir araştırma
SARPER F. (Danışman)
E.MEMİŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004