Osmanlı İmparatorluğu’ndan İtibaren Anadolu ve Arap Yarımadası’nın Mutfak Etkileşimleri


Creative Commons License

ŞİMŞEK N., SOYLU A. G., ÖZKAYA F.

Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, cilt.17, sa.3, ss.495-508, 2020 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 17 Sayı: 3
  • Basım Tarihi: 2020
  • Doi Numarası: 10.24010/soid.725346
  • Dergi Adı: Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.495-508
  • Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Adresli: Evet