Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Yenileme/Geliştirme Çalışmaları: Ankara’daki Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Yöneticilerine Yönelik Bir Araştırma
Atıf İçin Kopyala
SÖKMEN A., ÖZKAYA F.
Turizm Akademik Dergisi, cilt.4, sa.2, ss.61-75, 2017 (Hakemli Dergi)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
4
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2017
-
Dergi Adı:
Turizm Akademik Dergisi
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.61-75
-
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Adresli:
Hayır