Gastronomide Sürdürülebilir Nedir? Geçmişi Korumak Mı? Gelecek İçin Potansiyel Yaratmak Mı?


ÖZTÜRK B., BAYLAN KALAYCI D.

Turizm ve Sürdürülebilirlik, Yazıcıoğlu İrfan, Aksoy Mustafa, Kaman Gizem Sultan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.53-79, 2023

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2023
  • Yayınevi: Detay Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.53-79
  • Editörler: Yazıcıoğlu İrfan, Aksoy Mustafa, Kaman Gizem Sultan, Editör
  • Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Adresli: Evet