Öğr.Gör. DİLEK ÇİFTCİ
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Kitap & Kitap Bölümleri
Hamur Hazırlama Temel İlkeleri
ÖZKAYA F.
,
ÇİFTCİ D.
Tatlı ve Pasta Üretimi, Akar Şahingöz Semra, Şimşek Neslihan, Demir Şule, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.165-197, 2022
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
1