Akademik Unvanlar
-
2019 - Devam Ediyor Doç.Dr.
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2019 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2015 - 2019 Bölüm Başkan Yardımcısı
Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2012 - 2019 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2012 - 2019 Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü
Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2012 - 2016 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Verdiği Dersler
-
Doktora Gastronominin Felsefesi ve Kültürel Temelleri
-
Yüksek Lisans Kore Mutfak Kültürü
-
Lisans Baharat ve Kahve Kültürü
-
Lisans Gastronomi ve Yemek Tarihi
-
Doktora Gastronomi ve Mutfak Sanatlarında Güncel Yaklaşımlar
-
Yüksek Lisans Moleküler Gastronomi
-
Lisans Mezuniyet Projesi
-
Lisans MUTFAK HİZMETLERİ UYGULAMASI II
-
Lisans İKRAM HİZMETLERİ
-
Lisans BAHARAT VE KAHVE KÜLTÜRÜ (G.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BAHAR YARIYILINDA)
-
Lisans ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ
-
Yüksek Lisans TURİZM EĞİTİMİNİN GÜNCEL KONU VE SORUNLARI
-
Lisans Turizm Coğrafyası
-
Yüksek Lisans Yiyecek İçecek İşletmelerinde Servis Kalitesi
-
Doktora Moleküler Gastronomi
-
Yüksek Lisans Gıda Kültür ve Değişim
-
Doktora Gıda Felsefesi
-
Lisans Turizm Hukuku
-
Lisans Turizme Giriş
-
Yüksek Lisans Turizm Mevzuatı
Yönetilen Tezler
-
Modernize edilen garnitür sunumlarının müşteri beğenisine etkisi: Trilye Restoran örneği
AKSOY M. (Danışman)
T.IŞIK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Ticari Mutfaklarda Gıda Atıklarının Önlenmesine Dair Deneysel Bir Çalışma
AKSOY M. (Danışman)
G.SEÇİL(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Gastronomi şehirlerinin algılanan mutfak imajı ile davranışsal niyet arasındaki ilişki
AKSOY M. (Danışman)
İ.ÇEKİÇ(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Beklentilerin onaylanması teorisi kapsamında tatildeyken dışarıda yeme içme deneyiminin tekrar ziyaret niyetine etkisi: Gastronomi şehirleri örneği
AKSOY M. (Danışman)
M.ÇELİK(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Edirne'nin İpsala ilçesinin sınır köylerinde unutulmaya yüz tutmuş yemeklerin unutulma nedenleri üzerine bir araştırma
AKSOY M. (Danışman)
D.TAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Türk mutfak kültürünün türkülerdeki yansıması
AKSOY M. (Danışman)
M.KABACIK(Öğrenci), Doktora, 2020 -
Türkiye'de yeme içme alışkanlıklarının kuşaklara göre değişimi
AKSOY M. (Danışman)
İ.KAZKONDU(Öğrenci), Doktora, 2020 -
Üç kuşağın göç ile değişen mutfak kültürü: Almanya örneği
AKSOY M. (Danışman)
M.MEHMET(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Planlı davranış teorisi bağlamında sokak lezzetlerinin destinasyon seçimi ve tekrar ziyaret etme niyetine etkisi: İstanbul ili örneği
AKSOY M. (Danışman)
Ş.KARGİGLİOĞLU(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Kişilik özelliklerinin yiyecek tercihlerine etkisi
AKSOY M. (Danışman)
B.ÜNAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Sağlık hizmetleri alanı meslek dersleri öğretmenlerinin örgütsel bağlılık ve iş tatmin düzeylerinin incelenmesi: Ankara örneği
AKSOY M. (Danışman)
B.ÖZTÜRK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Mutfak personelinin örgütsel bağlılığının işten ayrılma niyetine etkisi: Ankara'daki beş yıldızlı otel işletmelerine yönelik bir araştırma
AKSOY M. (Danışman)
E.ZIVALI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Moleküler mutfak tekniklerinin duyusal analiz yöntemiyle değerlendirilmesi
AKSOY M. (Danışman)
G.SEZGİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Çatalhöyük yerleşkesinin mutfak kültürü ve 21. yüzyıla yansımaları
AKSOY M. (Danışman)
K.ÇETİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Sous vide yöntemi ile pişirilen dana bonfilenin mikrobiyolojik ve dokusal analizi
AKSOY M. (Danışman)
E.METE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Şanlıurfa'daki gastronomi kültürünün, kenti ziyaret eden yerli turistlerin kalış sürelerine etkisi üzerine bir araştırma
AKSOY M. (Danışman)
M.ÇELİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Turizm eğitiminde beceri eğitimi uygulamalarında karşılaşılan sorunlar: Türkiyedeki mesleki ve teknik anadolu lisesi yöneticileri üzerinde bir araştırma
AKSOY M. (Danışman)
Y.ISLAK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017