Articles
22
All (22)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
ESCI (2)
Scopus (4)
TRDizin (11)
Other Indexes (7)
4. Turistlerin Gıda Neofobisi ve Gıda Çeşitlilik Arayışının Destinasyonu Tekrar Ziyaret Etme Niyeti ile İlişkisinin Belirlenmesi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi
, vol.25, no.1, pp.120-144, 2022 (Peer-Reviewed Journal)
9. Konaklama İşletmelerindeki Liderlik Davranış Türlerinin Örgütsel Sessizlik,Örgütsel Sinizm ve Psikolojik İyi Oluşa Etkisi: Türkiye ve İtalya Üzerine Bir Çalışma
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, vol.2, no.3, pp.45-65, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
10. Stratejik İnsan Kaynakları Uygulamaları ile Otel İşletmelerinin Finansal Olmayan Örgüt Performansı Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
, vol.14, no.2, pp.6-19, 2017 (Peer-Reviewed Journal)
11. The Meaning of Human Resource Management for HR Managers: A Metaphor Analysis
Anadolu Ünviersitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, vol.17, no.4, pp.123-136, 2017 (Peer-Reviewed Journal)
12. Örgütsel Çatışma Çözüm Yöntemleri ile Psikolojik Şiddetin Engellenmesine Yönelik Otel İşletmeleri Üzerine Bir Çalışma
Verimlilik Dergisi
, vol.2, pp.85-102, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
13. KONTROL ODAĞI ZAMAN YÖNELİMİ ve KARİYER TERCİHİ DEĞİŞKENLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİSEL ROL ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BİR ÇALIŞMA
Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
, vol.18, no.1, pp.172-191, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
14. Üniversite öğrencilerinin kontrol odağı ve kariyer tercihlerinin zaman yönelimleri üzerindeki rolü
Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
, vol.18, no.1, pp.172-191, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
15. An Evaluation of a Business Chain in an Emerging Ecoomy A Case Study of Starbucks Turkey
International Journal of Economics, Commerce and Management
, vol.4, no.4, pp.220-240, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
16. Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamalarının Örgüt İnovasyonu ve İç Girişimcilik Üzerindeki Etkisinin Belirlenmesi Oteller Üzerinde Bir Araştırma
Manas Journal of Social Studies
, vol.5, no.2, pp.104-123, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
17. Defining the Relationship Between Trust Reputation and Political Skills in Service Business
International Journal of Business & Social Research
, vol.5, no.11, pp.1-8, 2015 (Peer-Reviewed Journal)
20. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN PROAKTİF KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ İLE GİRİŞİMCİLİK EĞİLİMLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİ
Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi
, vol.2, pp.72-92, 2011 (Peer-Reviewed Journal)
21. Üniversite öğrencilerinin proaktif kişilik özellikleri ile girişimcilik eğilimleri arasındaki ilişki
Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi
, no.2, pp.72-92, 2011 (Peer-Reviewed Journal)
22. Gençlerin Beslenme Bilgi Alışkanlık ve Davranışları İle Beden Kütle İndeksleri Arasındaki İlişki
Gazi Eğitim Fakültesi Dergisi
, vol.29, no.2, pp.333-352, 2009 (Peer-Reviewed Journal)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
27
4. Türkiye’yi Ziyaret Eden Yabancı Turistlerin Destinasyon İmajı Algısını Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma.
3. Turizm Şurası, Ankara, Turkey, 1 - 13 November 2018, pp.226-245, (Full Text)
9. Eğitim Öğretim Kurumlarında Kalite ve Verimliliğin Artırılmasında Bir Araç: EFQM Mükemmellik Modeli
16th WORLD PRODUCTIVITY CONGRESS AND EUROPEAN PRODUCTIVITY CONFERENCE 2010 PROGRAMME, 2 - 05 November 2010, (Full Text)
11. Potansiyel Girişimci OlarakTurizm Öğrencilerinin Girişimcilik Eğilimlerinin Tespiti
International Conference On Entrepreneurship, Family Business And Innovation, 21 - 23 October 2010, pp.269, (Full Text)
12. Karanlık Liderliğin Çalışanların İşten Ayrılma Eğilimine Etkisi
18. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi, Turkey, 20 - 22 May 2010, pp.619, (Full Text)
13. Özbenlik değerlemesi Core Self Evaluation Örgütsel Bağlılık ve İş Tatmini İlişkisi Kamu Kurumlarında Bir Araştırma
18. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi, Turkey, 20 - 22 May 2010, (Full Text)
15. Geleneksel Et ve Et Yemeklerin Üniversite Gençleri Tarafından Bilinme Durumu
The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Turkey, 15 - 17 April 2010
16. Yerli ve Yabancı Turistlerin Türk Mutfağında Yer Alan Geleneksel Hamur İşi ve Tatlıları Bilme Durumları
The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 April 2010, pp.948, (Full Text)
24. Yerli ve Yabancı Turistlerin Türk Mutfağında Yer Alan Yemeklere İlişkin Görüşleri
The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 - 17 April 2010, pp.971, (Full Text)
25. The nutritional habits and knowledge of youths an evaluation on university students
3rd. International Conference on Food Science and Nutrition, 03 April 2008, pp.380, (Full Text)
26. Determining adolescents nutritional status and correlation between obesity
3rd. International Conference on Food Science and Nutrition, 03 April 2008, pp.364, (Full Text)
27. Gençlerin Beden Kütle İndekslerine Göre Beslenme Davranışlarının Tespiti
VI. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 06 April 2008, pp.269, (Summary Text)
Books
7
3. Turizm ve İnovasyon
in: Turizm 4.0 Dijital Dönüşüm, Sezgin, Mete Özdemir Akgül, Seda Atar, Ayşe, Editor, Detay Yayınevi, pp.130-139, 2019
4. Bölüm 11. Uluslararası Strateji ve Örgüt
in: Uluslararası İşletmecilik, Doç.Dr. Güler Sağlam Arı, Editor, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık, pp.274-295, 2017
5. Turizm İşletmelerinde Örgütsel Adalet
in: Turizm İşletmelerinde Çalışan İlişkileri Yönetimi, Şule AYDIN TÜKELTÜRK; Nilüfer ŞAHİN PERÇİN; Berrin GÜZEL, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.23-38, 2014
6. AVRUPA KALİTE YÖNETİM VAKFI (AKYV-EFQM ) MÜKEMMELLİK MODELİ
in: KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ, MUHARREM TUNA, İLKAY GÜLER, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.257-294, 2012
7. Mükemmellik Modeli ile Eğitim Öğretim Kurumlarında Kalite Yönetimi
in: Kalite Yönetim Sistemleri, Doç. Dr. Muharrem Tuna, Öğr.Gör. İlkay Güler, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.257-331, 2012