Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Espor turizmine ilişkin yapılan çalışmaların bibliyometrik profili

Future Trends in Leisure and Recreation, Ankara, Türkiye, 20 Ocak - 21 Şubat 2022

Metaphors Used by HR Managers Regarding to Human Resources Management An Analysis of HRDERGİ

III. European Conference on Social and Behavioral Science, ROMA, İtalya, 6 - 08 Şubat 2014

Eğitim Öğretim Kurumlarında Kalite ve Verimliliğin Artırılmasında Bir Araç: EFQM Mükemmellik Modeli

16th WORLD PRODUCTIVITY CONGRESS AND EUROPEAN PRODUCTIVITY CONFERENCE 2010 PROGRAMME, 2 - 05 Kasım 2010

Potansiyel Girişimci OlarakTurizm Öğrencilerinin Girişimcilik Eğilimlerinin Tespiti

International Conference On Entrepreneurship, Family Business And Innovation, 21 - 23 Ekim 2010, ss.269 Sürdürülebilir Kalkınma

Karanlık Liderliğin Çalışanların İşten Ayrılma Eğilimine Etkisi

18. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2010, ss.619

GELENEKSEL ET VE ETLİ YEMEKLERİN ÜNİVERSİTE GENÇLERİ TARAFINDAN BİLİNME DURUMU

THE 1st INTERNATIONAL SYMPOSIUM AN TRODITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Geleneksel Et ve Et Yemeklerin Üniversite Gençleri Tarafından Bilinme Durumu

The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

ÇORBA VE ZEYTİNYAĞLI YEMEKLERİNİN TÜRK MUTFAĞINDAKİ YERİ VE GENÇLER TARAFINDAN BİLİNME DURUMU

The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

GELENEKSEL TÜRK YEMEKLERİNDEN TAHIL,TATLI VE HAMURİŞLERİNİNİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN BİLİNME URUMU

THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON“TRADITIONAL FOODSFROM ADRIATIC TO CAUCASUS”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN TÜRK MUTFAĞINDA YER ALAN YEMEKLERE İLİŞKİN GÖRÜŞLERİ

THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON“TRADITIONAL FOODSFROM ADRIATIC TO CAUCASUS”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Çorba ve Zeytinyağlı Yemeklerin Türk Mutfağındaki Yeri ve Gençler Tarafından Bilinme Durumu

The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.925

Geleneksel Et ve Etli Yemeklerin Üniversite Gençleri Tarafından Bilinme Durumu

The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.374

YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN TÜRK MUTFAĞINDA YERALAN GELENEKSEL HAMURİŞİ VE TATLILARI BİLME DURUMLARI

THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON“TRADITIONAL FOODSFROM ADRIATIC TO CAUCASUS”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Yerli ve Yabancı Turistlerin Türk Mutfağında Yer Alan Yemeklere İlişkin Görüşleri

The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.971

The nutritional habits and knowledge of youths an evaluation on university students

3rd. International Conference on Food Science and Nutrition, 03 Nisan 2008, ss.380

Determining adolescents nutritional status and correlation between obesity

3rd. International Conference on Food Science and Nutrition, 03 Nisan 2008, ss.364 Sürdürülebilir Kalkınma

Kitap & Kitap Bölümleri

Girişimcilik Tarihi: Modern Bir Olgunun Dünü, Bugünü, Yarını

Turizm Girişimciliğinin Doğası: Güncel Konular, Konaklıoğlu, Ece; Koç, Burcu; Yılmaz Atar, Ayşe, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.1-22, 2022

Paylaşım Ekonomisi ve Turizm Girişimciliğinde Fırsatlar

Turizm Girişimciliğinin Doğası Güncel Konular, Ece Konaklıoğlu, Burcu Koç, Ayşe Atar Yılmaz, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.43-64, 2022

Turizm ve İnovasyon

Turizm 4.0 Dijital Dönüşüm, Sezgin, Mete Özdemir Akgül, Seda Atar, Ayşe, Editör, Detay Yayınevi, ss.130-139, 2019

Bölüm 11. Uluslararası Strateji ve Örgüt

Uluslararası İşletmecilik, Doç.Dr. Güler Sağlam Arı, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık, ss.274-295, 2017

Turizm İşletmelerinde Örgütsel Adalet

Turizm İşletmelerinde Çalışan İlişkileri Yönetimi, Şule AYDIN TÜKELTÜRK; Nilüfer ŞAHİN PERÇİN; Berrin GÜZEL, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.23-38, 2014

AVRUPA KALİTE YÖNETİM VAKFI (AKYV-EFQM ) MÜKEMMELLİK MODELİ

KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ, MUHARREM TUNA, İLKAY GÜLER, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.257-294, 2012

Mükemmellik Modeli ile Eğitim Öğretim Kurumlarında Kalite Yönetimi

Kalite Yönetim Sistemleri, Doç. Dr. Muharrem Tuna, Öğr.Gör. İlkay Güler, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.257-331, 2012

Ansiklopedide Bölümler

Metrikler

Yayın

59

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

48

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

2

Tez Danışmanlığı

11

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları