Eğitim Bilgileri
-
1992 - 2001 Doktora
Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye
-
1989 - 1991 Yüksek Lisans
Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Türkiye
-
1985 - 1989 Lisans
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2001 Doktora
Salamura beyaz peynirden izole edilen bazı laktokok, enterekok ve laktobasil suşlarının proteolitik aktivite, bakteriyosin etkenliği ve biyogen amin oluşumu açısından karşılaştırılması
Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr)
-
1991 Yüksek Lisans
Türkiye’xxde peynir yapımında kullanılan streptokok içeren ticari starterlerin yerli bakteriyofajlara karşı dirençliliklerinin araştırılması
Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)