Desteklenen Projeler
-
2019 - Devam Ediyor Gıda eşleştirilmesi Kapsamında Zeytinyağı ve Coğrafi İşaretli Bazı Peynirler
-
2017 - 2019 Türkiye deki Coğrafi İşaretli Peynir Türlerindeki Umami Tat Yoğunluklarının Belirlenmesi
-
2017 - 2017 Coğrafi İşaretli Kars Kaşarı Tadım ve Panelist Egitimi
-
2013 - 2016 Süt Proteini Ürünleri Kullanılarak Üretilen Keçi Sütü Yoğurtlarının Bazı Nitelikleri
-
2008 - 2010 Yerli Ve Yabancı Turistlerin Türk Hamurişi Ve Tatlılarını Bilme Durumları ve Tüketimin Yaygınlaştırılması Amacıyla Reçetelerin Zeytinyağıyla Modifikasyonu
-
2008 - 2010 Türk Mutfağı Ve Kültürünün Gençler Tarafından Bilinme Durumunun Tesbiti Ve Yöresel Yemeklerle İlgili Standart Tarife Geliştirilme