SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Gazi Üniversitesi Giyim Endüstrisi ve Moda Tasarımı Egitimi Bölümü ÖgrencilerininMesleki Kas İskelet Risklerinin Hızlı Maruziyet Degerlendirme HMD Yöntemi ile Degerlendirilmesi
18. Ulusal Ergonomi Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2012, ss.484-488
Ergonomi Dersi Alan ve Almayan Öğrencilerin Algı Durumları
17.Ulusal Ergonomi Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2011, ss.31
Kayseri İlinde Bulunan Büyük Marketlerin Et Reyonlarının Ergonomik Olarak Uygunluğunun Saptanması
15. Ergonomi Kongresi, Konya, Türkiye, 22 - 24 Ekim 2009
Fazla Kafein Tüketen Gençlerde Kan Serum C Vitamini Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
VI. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Antalya, Türkiye, 2 - 06 Nisan 2008
Fizik Tedavi Ünitelerine Başvuran Yaşlılarda Şişmanlığın Görülme Sıklığı
VI. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Antalya, Türkiye, 2 - 06 Nisan 2008
Osteoporoz Teşhisi Konmuş Yaşlı Bireylerin Süt Türevlerini Tüketim Durumlarının Saptanması
IV.Ulusal Yaşlılık Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, ss.69-77
65 Yaş Üstü Bireylerin Sağlık Durumlarının Tuz Ve Tuzlu Besin Tüketimine Etkisi
11. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi, Denizli, Türkiye, 23 - 26 Ekim 2007, ss.175-176
Kitap & Kitap Bölümleri
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Yenilebilir Böcekler
Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları, Eren Ramazan, Çetin Kadir, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.88-115, 2023
Kek Çeşitleri ve Hazırlama İlkeleri
Tatlı ve Pasta Üretimi, Şahingöz Akar, Semra; Şimşek, Neslihan; Demir, Şule, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.199-224, 2022
Gastronomy Themed Digital Applications
Digitalization and Smart Technologies in Gastronomy, Canbolat Cihan, Çekiç İbrahim, Editör, Eğitim Yayaınevi, Konya, ss.33-51, 2022
The Place of Nutrition in the Discipline of Gastronomy
Gastronomy Studies in Tourism, Yazıcıoğlu İrfan, Işın Alper, Yayla Özgür, Editör, Peterlang Publishing, Berlin, ss.269-282, 2021
Traditional Street Foods in Turkey
Tourism and Hospitality Studies, İrfan Yazıcıoğlu/Özgür Yayla/Alper Işın/Turhan Çetin, Editör, Peterlang Publishing, Berlin, ss.249-261, 2020
Ekmek ve Unlu Mamuller
Mutfak Uygulamaları, Şahingöz Semra, Süren Tufan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.403-432, 2020