Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Yiyecek İçecek Servisinde Kullanılan Robotlar Hakkında Tüketici Algısının Toplumsal Cinsiyet Açısından Belirlenmesi

9. Uluslararasi Ankara Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 26 - 28 Aralık 2023, cilt.1, ss.1652-1669 Creative Commons License

Altıncı Tat Oleogustus: Gastronomideki Yeri

Uluslararası Korkut Ata Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Osmaniye, Türkiye, 28 - 30 Haziran 2022, cilt.2, ss.25-28 Creative Commons License

Uçak İçi İkram ve Servis Hizmetlerinin Gelişimi

3. Uluslararası Haliç Kongresi, İstanbul, Türkiye, 12 Mart 2022, ss.311-321 Creative Commons License

Gastronomi Lisans Eğitimi Müfredatlarının Beslenme İçerikli Dersler Yönünden Değerlendirilmesi

3.Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 5 - 06 Şubat 2022, ss.130-144 Creative Commons License

Ev Dışı Et Tüketimi

Gastronomi Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, cilt.6, ss.39-52

Ergonomi Dersi Alan ve Almayan Öğrencilerin Algı Durumları

17.Ulusal Ergonomi Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2011, ss.31

İstanbul Saray Mutfağının Türk Mutfak Kültürüne Etkisi

7.Uluslararası Türk Kültürü Kongresi, Ankara, Türkiye, 6 - 10 Ekim 2009

Fazla Kafein Tüketen Gençlerde Kan Serum C Vitamini Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma

VI. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Antalya, Türkiye, 2 - 06 Nisan 2008

Fizik Tedavi Ünitelerine Başvuran Yaşlılarda Şişmanlığın Görülme Sıklığı

VI. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Antalya, Türkiye, 2 - 06 Nisan 2008

Türk Mutfak Kültüründe Kahve

ICANAS (Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi) (International Congress of Asian and North African Studies, Ankara, Türkiye, 10 - 15 Eylül 2007, cilt.1, ss.299-309 Creative Commons License

65 Yaş Üstü Bireylerin Sağlık Durumlarının Tuz Ve Tuzlu Besin Tüketimine Etkisi

11. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi, Denizli, Türkiye, 23 - 26 Ekim 2007, ss.175-176

Kitap & Kitap Bölümleri

Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Yenilebilir Böcekler

Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları, Eren Ramazan, Çetin Kadir, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.88-115, 2023

Kek Çeşitleri ve Hazırlama İlkeleri

Tatlı ve Pasta Üretimi, Şahingöz Akar, Semra; Şimşek, Neslihan; Demir, Şule, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.199-224, 2022

Gastronomy Themed Digital Applications

Digitalization and Smart Technologies in Gastronomy, Canbolat Cihan, Çekiç İbrahim, Editör, Eğitim Yayaınevi, Konya, ss.33-51, 2022

The Place of Nutrition in the Discipline of Gastronomy

Gastronomy Studies in Tourism, Yazıcıoğlu İrfan, Işın Alper, Yayla Özgür, Editör, Peterlang Publishing, Berlin, ss.269-282, 2021

Muğla

Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.320-328, 2021

Traditional Street Foods in Turkey

Tourism and Hospitality Studies, İrfan Yazıcıoğlu/Özgür Yayla/Alper Işın/Turhan Çetin, Editör, Peterlang Publishing, Berlin, ss.249-261, 2020

Ekmek ve Unlu Mamuller

Mutfak Uygulamaları, Şahingöz Semra, Süren Tufan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.403-432, 2020

Metrikler

Yayın

38

Atıf (WoS)

28

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

55

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

1

Tez Danışmanlığı

3

Açık Erişim

21