Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Covid-19 Pandemisi Normalleşme Sürecinde Bireylerin Yiyecek İçecek Tercihleri
Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.4, sa.2, ss.187-214, 2021 (Hakemli Dergi)
Türk Tatlısı: Veganlar İçin Keşkül
Ankara Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.9, sa.1, ss.185-192, 2020 (Hakemli Dergi)
İstanbul Arkeoloji Müzelerinde Bulunan Gastronomik Unsurların Kültür Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi
Avrasya Bilimler Akademisi Avrasya Eğitim ve Literatür Dergisi
, sa.UTKM3, ss.99-113, 2019 (Hakemli Dergi)
Karadeniz Mutfak Kültüründe Mısır: İstanbul’xxda Karadeniz’xxi Yaşamak
Avrasya Bilimler Akademisi Avrasya Eğitim ve Literatür Dergisi
, sa.UTKM3, ss.20-31, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Yemek Sistemlerinde Kullanılan Ambalaj Materyalleri
IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.141-149
Kitap & Kitap Bölümleri
Sürdürülebilirlik, Akıllı Turizm ve Gastronomi
Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları, Eren Ramazan, Çetin Kadir, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.116-140, 2023
Gıdalarda Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar
Gastronomi ve Teknoloji, Yazıcıoğlu İrfan, Alphan Eda, Bölükbaş Rabia, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.14-28, 2022
Mutfak Ekipmanları ve Özellikleri
Mutfak Uygulamaları, Şahingöz Semra, Süren Tufan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.93-113, 2020
Ansiklopedide Bölümler
Gastronomi Sözlüğü A dan Z ye
Detay Yayıncılık, ss., 2020