Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Yemek Sistemlerinde Kullanılan Ambalaj Materyalleri

IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.141-149

Metafor Analizi Yöntemi ile Bireylerin Gastronomi Kavramına İlişkin Algıları

Uluslarası Necatibey Eğitim ve Sosyal Bilimler Araştırmaları Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, cilt.7, ss.60-76

Cinsiyet Faktörünün Gıda Tercihine Etkisi

Uluslarası Necatibey Eğitim ve Sosyal Bilimler Araştırmaları Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, ss.388

Kitap & Kitap Bölümleri

The Driving Force of Local Governments in the Sustainability of Gastronomy: BAKAP Case Study Turkey

Gastronomic Sustainability Solutions for Community and Tourism Resilience, Bhartiya Shivam,Bhatt Vaibhav,Jimenez Ruiz Andrea Edurne, Editör, IGI Global, Pennsylvania, ss.1-17, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Küreselleşen Dünya ve Değişen Türk Mutfağı

Türkiye'de Gastronominin 100 Yılı, Fügen Durlu Özkaya Menekşe Cömert, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.131-153, 2023

Gastronomide Sürdürülebilir Nedir? Geçmişi Korumak Mı? Gelecek İçin Potansiyel Yaratmak Mı?

Turizm ve Sürdürülebilirlik, Yazıcıoğlu İrfan, Aksoy Mustafa, Kaman Gizem Sultan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.53-79, 2023

Sürdürülebilirlik, Akıllı Turizm ve Gastronomi

Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları, Eren Ramazan, Çetin Kadir, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.116-140, 2023

Kürelleşen Dünya ve Değişen Türk Mutfağı

Türkiye'de Gastronominin 100 Yılı, Durlu Özkaya Fügen, Cömert Menekşe, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.131-152, 2023

Gıdalarda Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar

Gastronomi ve Teknoloji, Yazıcıoğlu İrfan, Alphan Eda, Bölükbaş Rabia, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.14-28, 2022

Coğrafi İşaretli Gıdalarda Organoleptik Analizin Önemi

Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar, Kaya Alper, Yılmaz Mustafa, Yetimoğlu Seda, Editör, Neü Yayınları, Konya, ss.96-113, 2021

Sürdürülebilir Gıda Hareketleri

Sürüdürülebilir Gastronomi, Durlu Özkaya Fügen, Özkök Ferah, Sünnetçioğlu Ayşe, Sünnetçioğlu Serdar, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.189-210, 2021

Mutfak Ekipmanları ve Özellikleri

Mutfak Uygulamaları, Şahingöz Semra, Süren Tufan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.93-113, 2020

Ansiklopedide Bölümler

Metrikler

Yayın

21

Proje

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları